header

Opendag vrijdag 27 januari

Graag nodigen wij iedereen uit voor onze opendag op vrijdag 27 januari. U bent van harte welkom van 14:00 tot 22:00 uur.

Op deze dag bieden we u de gelegenheid om een kijkje te nemen op ons bedrijf. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Op deze dag tonen we u ook onze noviteiten voor seizoen 2017. Zo is geïnvesteerd in een nieuwe Vervaet Hydro Trike die volledig GPS gestuurd is en uitgerust met NIR-technologie. Trimble-importeur Agrometius is aanwezig om uitleg te geven over de meerwaarde van NIR-technologie en precisie bemesten met behulp van taakkaarten.

Vanaf dit seizoen is het ook mogelijk om met onze Tebbe breedstrooiers plaatsspecifiek mest of compost te strooien met behulp van taakkaarten.

Laatste nieuws

  • Opendag vrijdag 27 januari

    Graag nodigen wij iedereen uit voor onze opendag op vrijdag 27 januari. U bent van harte welkom van 14:00 tot 22:00 uur. Op deze dag bieden we u de gelegenheid om een kijkje [...]
  • Voorbereidingen oogst 2017

    Terwijl de graanoogst van 2016 nog lang niet is afgerond zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen van oogst 2017. Op veel van de vrijgekomen percelen wordt nu volop mest gereden. [...]