header

Bedrijf

Loonbedrijf Firma Beekman is in 1995 opgericht en richt zich van origine op het bemesten van gras- en bouwland. Al snel groeide het pakket aan werkzaamheden uit met het persen van zowel vierkante als ronde balen kuilgras, hooi en stro. Via onze fouragehandel verzorgen wij hiervan ook de aan- en verkoop.

Door de jaren zijn onze diensten verder uitgebreid. Onder andere met het aanbieden van gemengd voeren. Met onze zelfrijdende voermengwagen bedienen wij een groot aantal veehouderijbedrijven in de regio.

Anno 2016 is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is. Een dynamisch en professioneel bedrijf dat is uitgerust met de modernste trekkers – uitgerust met GPS-systemen – en geavanceerde machines. Ook is ons bedrijf GMP+ gecertificeerd en zijn wij in het bezit van het VKL (Voedsel Kwaliteit Loonwerk) certificaat. Beide certificaten kunt u via onderstaande links downloaden.

Laatste nieuws

  • Nieuwe Krone grootpakpers

    Voor seizoen 2020 heeft loonbedrijf Fa. Beekman uit Vaassen geïnvesteerd in een nieuwe Krone grootpakpers. Deze BigPack 1290 VC is een volledig nieuw model met veel verbeteringen [...]
  • Hooi- en stroseizoen begonnen

    Dankzij het mooie weer is de oogst van hooi en stro dit jaar vroeg begonnen. Inmiddels hebben wij de eerste percelen weidehooi, graszaadhooi en gerstestro weer geperst. Binnenkort [...]