header

Bedrijf

Loonbedrijf Firma Beekman is in 1995 opgericht en richt zich van origine op het bemesten van gras- en bouwland. Al snel groeide het pakket aan werkzaamheden uit met het persen van zowel vierkante als ronde balen kuilgras, hooi en stro. Via onze fouragehandel verzorgen wij hiervan ook de aan- en verkoop.

Door de jaren zijn onze diensten verder uitgebreid. Onder andere met het aanbieden van gemengd voeren. Met onze zelfrijdende voermengwagen bedienen wij een groot aantal veehouderijbedrijven in de regio.

Het bedrijf groeide uit tot een dynamisch en professioneel bedrijf dat is uitgerust met de modernste trekkers – uitgerust met gps-systemen – en geavanceerde machines. Vanaf 2020 is de focus nog meer komen te liggen op het toedienen van organische mest met drie Tebbe breedstrooiers en het persen van grote balen met twee Krone persen.

Ook is ons bedrijf GMP+ gecertificeerd en zijn wij in het bezit van het VKL (Voedsel Kwaliteit Loonwerk) certificaat. Beide certificaten kunt u via onderstaande links downloaden.

Laatste nieuws

  • Unieke geurhangers te koop!

    Voor de echte fans hebben we unieke Firma Beekman geurhangers te koop. Ze kosten €2 per stuk en verspreiden een heerlijk frisse geur in je cabine, auto of waar dan ook. Stuur [...]
  • Krone grootpakpers met super tandem

    Om de bodemverdichting nog verder te verminderen en om ook op minder draagkrachtige gronden zonder spoorvorming te kunnen werken is door ons bedrijf een nieuwe Krone grootpakpers [...]